10 kesäistä kirjoitusideaa

Tilaa itsellesi maksutta 10 kesäistä kirjoitusideaa

 

Kirjoittaminen on luovuutta ja leikkiä. Kirjoittaminen kehittää eläytyvää ajattelua, mielikuvitusta, havaintokykyä ja ilmaisutaitoa. Kirjoittaminen auttaa rakentamaan omaa yksilöllistä identiteettiä ja vastaamaan kysymyksiin, kuten kuka olen, mistä tulen ja mitä toivon tai tarvitsen elämältä.

 

Kirjoittamalla voi tutustua omaan elämäntarinaansa, omiin arvoihinsa ja omiin juuriinsa. Kirjoittaessaan voi nousta arjen yläpuolelle ja sukeltaa omiin toiveisiinsa ja unelmiinsa – maailmaan, joka voisi olla totta. Toisaalta kirjoittaessa voi turvallisesti käsitellä pelkoa ja ahdistusta ja vierittää harteilta painavat taakat.

 

Ota siis tänä kesänä hetki aikaa itsellesi ja istahda alas kynän ja muistikirjan kanssa. Kuka tietää, millainen seikkailu sinua odottaa!

 

Nappaa tästä matkaoppaaksi kymmenen kesäistä kirjoitusideaa. Mukana on sekä omaan itseen ja muistoihin liittyviä aiheita että mielikuvitusta ja nauruhermoa kutkuttelevia vinkkejä. Anna kynän viedä!

 

Kepeää kirjoituskesää!

 

 

Tilaa kirjoitusideat tästä maksutta >

Liityt samalla Eilabertan postituslistalle ja saat syksystä lähtien kerran pari kuussa ilmestyvän Elämäsi sanat -uutiskirjeen, jossa on lisää luovaan ja elvyttävään lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyviä vinkkejä ja tietoja. Tietosi ovat turvassa, ja voit poistua listalta milloin vain. Rekisteriseloste.

Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy