Muistojen matkalaukku

Oman elämän tarinat 2 h

Tässä pajassa piipahdetaan menneessä, etsitään sieltä hyviä muistoja esimerkiksi onnistumisen hetkistä ja sanallistetaan niitä omiksi voimatarinoiksi. Erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- tai virkistyspäivään soveltuva paja, jossa jaetaan omia, hyviä muistoja ja koostetaan niistä lyhyitä tarinoita tai vaikkapa korvarunoja. Apuna käytetään erilaisia viriketarinoita ja -esineitä. Tavoitteena on löytää menneitä onnistumisen hetkiä ja niiden kautta omia vahvuuksia, jotka kannattelevat arjen keskellä.

 

Pajassa tehdään runsaasti erilaisia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla herätellään luovuutta ja vapaudutaan kirjoittamaan ilman estoja. Apuna käytetään erilaisia viriketekstejä ja -esineitä, tekniikoita ja kirjoitustapoja sekä omia muistoja. Käsittelemme myös muun muassa luovuuden lähteitä ja aiheiden löytämistä.

 

Paja sopii kaikentasoisille kirjoittajille, myös vasta-alkajille. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli, vihko ja kynä.

 

Ohjaajana toimii Eilabertan perustaja, FM, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Annamari Typpö.

Hinta asiakkaan omissa tiloissa pidettynä 490 e + alv + mahdolliset matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Paja voidaan pitää myös erikseen varattavassa tilassa. Tilavuokra lisätään hintaan.

Huom! Voit ostaa pajan myös suoraan Eilabertan verkkokaupasta, jolloin hinta on 450 e + alv. Mahdolliset matkakulut ja tilavuokra laskutetaan tässä tapauksessa erikseen. Jos ostat pajan verkkokaupasta, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian pajan ajankohdan sopimista varten.

Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy