Äitiyden ytimessä

Äidiksi tuleminen on suuri muutos naisen elämässä. Uusi elämäntilanne synnyttää epävarmuutta omasta osaamisesta, roolista ja identiteetistä. Asiaa eivät helpota ulkopuolisen maailman odotukset ja käsitykset siitä, millaista on hyvä äitiys.

 

Eilabertan äitiryhmissä pääset sanoittamaan omia äitiyteen liittyviä tunteitasi ja jakamaan niitä toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vertaistarinoista saat voimaa ja uusia ajatuksia oman elämäsi tueksi ja opit samalla ymmärtämään itseäsi ja läheisiäsi entistä paremmin.

 

Eilabertta tarjoaa luovan kirjoittamisen ja kirjallisuusterapian menetelmiä soveltavia ryhmiä niin odottajille kuin äitinä jo pidempäänkin olleille. Ne eivät vaadi minkäänlaista ennakko-osaamista eivätkä aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta tai kirjallisuusterapiasta.

Sanoja äitiydestä

Sanoja äitiydestä on hoitavan lukemisen ja kirjoittamisen ryhmä, jossa luemme, keskustelemme ja kirjoitamme äitiydestä ja jaamme äitiyteen liittyviä ajatuksia toisten äitien kanssa. Tavoitteena on tutkia ja sanoittaa äitiyteen liittyviä tunteita, tutustua omiin vahvuuksiin naisena ja äitinä ja saada uusia ajatuksia ja oivalluksia oman elämän tueksi.

Osallistuminen ei vaadi erityistä kirjoitustaitoa eikä aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta. Ryhmässä kirjoitettavia tekstejä ei arvostella eikä niitä ole pakko jakaa muiden kanssa.

Seuraava Sanoja äitiydestä -ryhmä käynnistyy syksyllä 2019. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, lähetä sähköpostia napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Please reload

Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy